WESTEND City Center Aluljárószint ÁRKÁD Budapest 1. emelet
Westend: 06 30 525 1138 Árkád: 06 30 177 4750
CASIO G-Shock gxw-56-1a

CASIO G-Shock GXW-56-1A

LISTAÁR:
87 990 Ft
AKCIÓS ÁR:
83 900 Ft (-5%)
MEGRENDELEM
KÉSZLETEN VAN (Westend)
*Ingyenes házhozszállítás (szállítási idő 1-2 munkanap)
*Westend-i üzletünkben megtekinthető és azonnal átvehető
Kód
GXW-56-1A
Márka
Család
Nem
Férfi karóra
Szerkezet
Japán Solar szerkezet (Casio Module No.3220)
Szerkezet pontossága
Maximális eltérés havi +15/-15 másodperc
*a valódi pontosság jellemzően jóval a megadott szélsőértékeken belül szokott lenni
Típus
Digitális
Üveg
Kristály
Szíj anyaga
Műanyag
Csatzár típusa
Tüskezár
Szíj színe
Fekete
Tok anyaga
Műanyag
Tok színe
Fekete
Számlap színe
Piros
Vízállóság
200M
Tok átmérő (gombok nélkül)
53.6 mm
Tok magasság
55.5 mm
Tok vastagság
17.5 mm
Szíj szélesség
32 mm
Maximális belső kerület (becsatolt állapotban)
24 cm
Minimális belső kerület
16 cm
Súly
88 g
Funkciók
1/100 másodperc pontosságú stopper (Maximális időtartam: 24 óra), Dátum, Hét napjai, 24 órás kijelző, Öröknaptár, Világidő, Visszaszámláló, Ébresztő, Háttérvilágítás, Rádióvezérelt, Csavaros hátlap
Garancia
24 hónap (Magyarországi szervízháttérrel)
Érdeklődés
06 30 525 1138 (Westend)
*Áraink bruttó árak, már tartalmazzák a 27% áfát
*A honlapon lévő készletinformáció percrekész
Hasonló órák:

Amit tudni kell a CASIO GXW-56-1A férfi karóráról

Az egyik legmasszívabb és legkülönlegesebb formájú G-Shock kétségkívül a GXW-56-1A.

Egy ízig-vérig G-Shock modell. A név, aminek a jelentése egyenlő a strapa bírósággal. A GXW-56-1A ütés és vízálló tokja könnyűszerrel megvédi óránkat a hétköznapok megpróbáltatásaival szemben. A műanyag bevonatos tok és szíj mondhatni elpusztíthatatlan. Bátran ajánljuk mindenféle sport tevékenységhez. A kis csavaros kialakítású hátlap és a tökéletes tömítések teszik az órát 200m-ig vízállóvá. Úszáshoz, vízi sportoláshoz is ideális. A legextrémebb körülmények között sem fog cserben hagyni.

De mit is tud konkrétan egy Casio G-Shock GXW-56-1A típus? Az alapbeállítások mellett a kijelzőn a pontos időt mutatja. Ismeri a 12/24 órás megjelenítést is. 12 órás beállítás esetén dél és éjfél között egy P felirat jelenik meg a képernyőn. Bal oldalt felül az aktuális nap angol rövidítését olvashatjuk le, míg jobb oldalt felül a pontos dátum látható. A csengő ikon jelzi nekünk, hogy van-e épp ébresztő bekapcsolva, a "mute" a néma üzemmódot, az LT pedig az automatikus világításkapcsolást jelenti. A bal alsó “Mode” gombbal tudunk a menüjében navigálni. Funkciói között megtalálható az ébresztő, a stopper és a visszaszámláló is. A világítást jobb felső gombbal tudjuk működtetni, ami más digitális Casio órákkal szemben nem egy oldalsó ledet kapcsol be, hanem a számoknak a háttere kerül megvilágításba. Az óra kijelzőjét plexi helyett, kristály üveg védi, ami sokkal ellenállóbb a külső fizikai hatásokkal szemben.

A G-Shock GXW-56-1A egy Solar, azaz fényenergiával működő digitális kijelzős karóra. A működéséhez szükséges energiát egy akkumulátor biztosítja. Az akkumulátort a fény tudja tölteni az óra számlapján keresztül. Maximum töltöttségén akár 5 hónapot is képes működni. A GXW-56 egy Multiband 6 típusú rádióvezérelt modell. A Multiband 6 azt jelenti, hogy az óra 6 rádiótoronytól kaphatja a jelet. Ezekből Németországban, Angliában, Kínában, az Amerikai Egyesült Államokban 1-1db, valamint Japánban 2db található. Az óra a rádióhullámok segítségével pontosítja mindig saját magát. Naponta összesen 6x próbál jelet fogni, egészen addig amíg nem lesz egy sikeres kalibráció. Az óra akkumulátorának töltöttségét a másodperc kijelző alatt látható L-M-H betűkről is leolvashatjuk, ahol az L az alacsony, az M a közepes, a H magas töltöttséget jelez.

A GXW-56-1A méretei ellenére mindössze 88 g-ot nyom. Szélessége 53.6 mm, magassága 55.5 mm. Kimondottan vastag csuklóra is megfelelő, mivel a nagy tokhoz, hosszabb szíj is jár. Az utolsó lyukba kapcsolva a tüskecsatját, akár 24 cm kerületű kézen is kényelmes lehet a viselete.

Az órára 24 hónap hivatalos garancia vonatkozik. Az órát eredeti gyári Casio G-Shock dobozával adjuk. További információért bátran keress minket a 06 30 525 1138-as (westendi) telefonszámon.
A CASIO márkáról bővebben itt olvashatsz.
A Casio G-Shock órákról bővebb információ ezen az oldalon található.

Egyéb képek a CASIO GXW-56-1A karóráról

 CASIO G-Shock GXW-56-1A  karóra

 CASIO G-Shock GXW-56-1A  karóra

 CASIO G-Shock GXW-56-1A  karóra

 CASIO G-Shock GXW-56-1A  karóra

 CASIO G-Shock GXW-56-1A  karóra

 CASIO G-Shock GXW-56-1A  karóra

 CASIO G-Shock GXW-56-1A  karóra

 CASIO G-Shock GXW-56-1A  karóra

 CASIO G-Shock GXW-56-1A  karóra