WESTEND City Center Aluljárószint ÁRKÁD Budapest 1. emelet
Westend: 06 30 525 1138 Árkád: 06 30 177 4750
CASIO G-Shock The Origin Tough Solar Bluetooth gw-b5600bc-1b gw-b5600bc-1ber

CASIO G-Shock The Origin Tough Solar Bluetooth GW-B5600BC-1B

LISTAÁR:
83 990 Ft
AKCIÓS ÁR:
79 900 Ft (-5%)
MEGRENDELEM
KÉSZLETEN VAN (Árkád)
*Ingyenes házhozszállítás (szállítási idő 1-2 munkanap)
*Árkád budapesti üzletünkben megtekinthető és azonnal átvehető
Kód
GW-B5600BC-1B
Egyéb megnevezés
GW-B5600BC-1BER
Márka
Család
Nem
Férfi Karóra
Szerkezet
Japán Solar szerkezet (Casio Module No.3461)
Szerkezet pontossága
Maximális eltérés havi +15/-15 másodperc
*a valódi pontosság jellemzően jóval a megadott szélsőértékeken belül szokott lenni
Típus
Digitális
Üveg
Kristály
Szíj anyaga
Műanyag
Szíj típusa
Szemekből álló
Csatzár típusa
Kétrészes békazár nyomógombbal
Szíj színe
Fekete
Tok anyaga
Műanyag
Tok színe
Fekete
Számlap színe
Fekete
Vízállóság
200M
Tok átmérő (gombok nélkül)
42.8 mm
Tok magasság
48.9 mm
Tok vastagság
13.4 mm
Szíj szélesség
25 mm
Maximális belső kerület (becsatolt állapotban)
23.5 cm
Minimális belső kerület
10 cm
Kivehető szemek száma
9 db
Kivehető szemek átlagos mérete
1.4 cm
Finom beállítási lehetőségek száma
3 db
Finom beállítási egység hossza
3.3 mm
Súly
86 g
Funkciók
1/100 másodperc pontosságú stopper (Maximális időtartam: 24 óra), Dátum, Hét napjai, 24 órás kijelző, Öröknaptár, Világidő, Visszaszámláló, Ébresztő, Háttérvilágítás, Rádióvezérelt, Csavaros hátlap
Garancia
24 hónap (Magyarországi szervízháttérrel)
Érdeklődés
06 30 177 4750 (Árkád)
*Áraink bruttó árak, már tartalmazzák a 27% áfát
*A honlapon lévő készletinformáció percrekész
Hasonló órák:

Amit tudni kell a CASIO GW-B5600BC-1B férfi karóráról

A szögletes kialakítású G-Shock modellek egyik legkedveltebb kollekciója az 5600-as sorozat. Ilyen volt annó a legelső G-Shock modell is. Méltán lett ilyen népszerű, hisz bekerült a Guinness Rekordok könyvébe is. Egy 25 tonnás kamion hajtott át rajta és semmi baja nem lett, mintha mi se történt volna. A full fekete kialakítású, solar szerkezetes és Bluetooth funkcióval is ellátott modell a G-Shock GW-B5600BC-1B típusszámot kapta.

G-Shock, azaz Gravity Shock. A név, aminek a jelentése egyenlő a strapabírósággal. A GW-B5600BC-1B ütés és vízálló tokja könnyűszerrel megvédi óránkat a hétköznapok megpróbáltatásaival szemben. A műanyag bevonatos tok és a műanyag szemekből álló szíj mondhatni elpusztíthatatlan. Bátran ajánljuk mindenféle sport tevékenységhez. A kis csavaros kialakítású hátlap és a tökéletes tömítések teszik az órát 200 m-ig vízállóvá. Úszáshoz, vízi sportoláshoz is ideális. Működik vizesen, sárosan, homokosan, tényleg a legextrémebb körülmények között sem fog cserben hagyni.

De mit is tud konkrétan egy Casio G-Shock The Origin típus? Az alapbeállítások mellett a kijelzőn a pontos időt mutatja. Ismeri a 12/24 órás megjelenítést is. 12 órás beállítás esetén dél és éjfél között egy P felirat jelenik meg a képernyőn. Jobb oldalt felül bekeretezve a pontos dátumot olvashatjuk le, hónap-nap elosztásban, mellette balra angolul az aktuális nap rövidítését találjuk. A bal alsó “Mode” gombbal tudunk a menüjében navigálni. Funkciói között megtalálható a már fentebb említett ébresztő. Az óra tud naponta, havonta, vagy akár pontos dátumra beállítva is jelezni nekünk. A Stopperja 1/100-ad pontossággal működik, maximum 24 órás időtartammal. Visszaszámlálója másodperc pontossággal, 24:00-tól indulva. A világítást a jobb felső gombbal tudjuk működtetni, ami más digitális Casio órákkal szemben nem egy oldalsó ledet kapcsol be, hanem a számoknak a háttere kerül megvilágításba. Az óra kijelzőjét plexi helyett, kristály üveg védi, ami sokkal ellenállóbb a külső fizikai hatásokkal szemben.

A GW-B5600BC-1B típusban egy 3461-es számú japán solar szerkezet található. A működéséhez szükséges fényt a számlapon keresztül szívja be egy CTL1616 típusú akkumulátorba, aminek a várható élettartama akár 10 év is lehet. A Bluetooth a MODE gomb hosszan való megnyomásával kapcsolható be. Ennek segítségével összekapcsolódhatunk okostelefonunkkal és a megfelelő alkalmazást letöltve tudunk különböző parancsokat küldeni a karóránknak. Itt lehetséges pl. a zóndaidők közül választani, ébresztőt kapcsolni, stoppert, visszaszámlálót indítani és azok eredményeit lementeni, valamint az óránk segítségével a telefonunkat megcsörgetni. Mindezeken kívül a Casio G-Shock GW-B5600BC-1B Multiband 6 típusú rádióvezérelt modell. A Multiband 6 azt jelenti, hogy az óra 6 rádiótoronytól kaphatja a jelet. Ezekből Németországban, Angliában, Kínában, az Amerikai Egyesült Államokban 1-1db, valamint Japánban 2db található. Az óra a rádióhullámok segítségével pontosítja mindig saját magát. Naponta összesen 6x próbál jelet fogni, egészen addig amíg nem lesz egy sikeres kalibráció.

Az órára 24 hónap hivatalos garancia vonatkozik. Az órát eredeti gyári Casio G-Shock dobozával adjuk. További információért bátran keress minket a 06 30 177 4750-es (árkádi) telefonszámon.
A CASIO márkáról bővebben itt olvashatsz.
A Casio G-Shock órákról bővebb információ ezen az oldalon található.