WESTEND City Center Aluljárószint ÁRKÁD Budapest 1. emelet
Westend: 06 30 525 1138 Árkád: 06 30 177 4750
SZŰRÉS, KERESÉS

CASIO Pro Trek

info
RENDEZÉS
A Casio, a Pro Trek sorozatát azon kalandoroknak fejlesztette ki, akik szeretik saját maguk felfedezni a Föld szépségeit, és a természetben érzik magukat a leginkább otthon. Ezeket a modelleket több olyan funkciókkal látták el, amik segítik az embert túrázás, extrém sportok, hegymászás, vagy épp sziklamászás közben.

A Pro Trek első triple, azaz három szenzoros óráját 1994-ben adta ki. A három szenzor, három adatot szolgáltat a viselőjének. Az első az altimeter, azaz tengerszint feletti magasság, a második a Barometer/Thermometer, azaz a légnyomás és a hőmérséklet, és végül a Compass, az iránytű funkció. Olcsóbb konstrukciók esetén csak két szenzoros órákat kapunk, amikben az iránytű nincsen benne.

A modellek között találunk teljesen digitális és analóg-digitális típusokat is. A háttérvilágítás, stopper, ébresztő, visszaszámláló és a több évre előre programozott naptár már alapfunkció az összes modellnél. A vízállóságukat tekintve mindegyik Pro Trek legalább 10bar nyomásig bírja, ami tökéletesen megvédi az órádat a szélsőséges időjárás viszontagságaival szemben. Úszáshoz is kiválóan alkalmas, tekintve, hogy a hátlapot minden esetben kis csavarokkal rögzítették a tokhoz. Szerkezeteik között vannak elemmel vagy solar technológiával működő típusok. Utóbbi modellek a fény erejét gyűjtik egy akkumulátorba a számlapon keresztül. Ez az akkumulátor táplálja a digitális kijelző működését és a mutatók mozgását. Ezek cseréjére 10-15 évente lesz csak szükség és maximum töltöttségén akár fél évig is tudja szolgáltatni az energiát az órának, még ha teljes sötétségben is van. Egyes modellekre oda-vissza forgatható, tájolóként funkcionáló lünettát is tettek, hogy a természetben sose tévedj el, még akkor se ha nincs nálad GPS. Az analóg-digitális modelleknél az indexek és a mutatók fluoreszkáló bevonatot kaptak, így azokat éjszaka is láthatod, anélkül, hogy használnád az óra háttérvilágítását.
PRT-B50-4E CASIO Pro Trek Férfi karóra Kvarc KaróraCASIO Pro Trek
Férfi karóra KARÓRA
PRT-B50-4E
-5% 79 990 Ft75 900 Ft